fehér abrosz, átlátszó pohár kés, villa, tányér, rajta bab, sonka, tojás, paradicsom, gomba

Angol reggeli normál méretben

Fotó: Elle May / Unsplash

Nézd meg, milyen egy 17000 kalóriás reggeli!

150 finomságot tartalmaz, elfogyasztása 17 ezer kalória bevitelét jelenti, az ára pedig 20 ezer forint felett van – szóval abszolút nem véletlenül hívják Terminator Armageddonnak a legnagyobb angol reggelit!


Már a név is arra utal, hogy elfogyasztása embert próbáló feladat – és nyilván nem is sikerülhet a legtöbbünknek, mégis megmozgatja a fantáziánkat a Terminator Armageddonnak elnevezett angol reggeli, amire a ladbible.com oldal bukkant rá a minap.

Az Egyesült Királyság legnagyobb angol reggelijeként is emlegetett brutális porció 150 finomságból áll, a kolbásztól a tükörtojáson, gombán és pirítóson át a babig mindent tartalmaz, amit egy angol reggelinek tartalmaznia kell – csak a szokottnál csőppet nagyobb mennyiségben. Elfogyasztásával nagyjából 17 ezer kalória bevitelére mond igent az, akibe belefér ez az elképesztő kajaadag.

Ha próbára tennéd magad, hogy egyáltalán meddig jutsz egy ilyen, óriásoknak is elegendő reggelivel, akkor a doncasteri Shepards Place Farm nevű helyet keresd fel.

Előre szólunk, hogy a reggelizés zsebbe nyúlós lesz, mert a legnagyobb angol reggeli 50 fontba, átszámítva majdnem 21 ezer forintba kerül, de ha egy órán belül be tudod falni, visszakapod az árát.