Hoppá! "Tiltott" alapanyagokkal szállt versenybe a magyar csapat a Bocuse d'Oron!

Hoppá! "Tiltott" alapanyagokkal szállt versenybe a magyar csapat a Bocuse d'Oron!

A szarvasgomba és a kaviár tiltott, de a magyarok egy ügyes trükkel mégis megpróbálják a tányérra csempészni őket.


Széll Tamást kérdezi Jokuti András, az első 10 percben minden rendben, Tamásnak még viccelődni is van kedve. A kaviár és szarvasgomba is tiltott elem, mert nagyon könnyű volt vele nagyot villantani. Kaviár és szarvasgomba is mégis kerül a magyar tányérra, hogy hogyan oldják meg, arról Tamás annyit mondott el, az alap gomba lesz, a többi viszont egyelőre titok. A lényeg, hogy a céljuk annyira leutánozzák a két prémium alapanyagot, amennyire csak lehet.

További részletek ITT.