fehér kabátos férfi

Jó hírrel szolgált a belga zsűritag 1 órával a Bocuse d'Or eredményhirdetés előtt!

Sikerült elkapnunk pár szóra az egyik zsűritagot, az összbenyomásairól kérdeztük, de mégis érdekes konkrétumot mondott a magyarokkal kapcsolatban.


Lode de Roover a húsos tálak zsűrijében szerepelt a két napon. Neki ez volt az első alkalom, hogy a Bocuse d'Or zsűrijébe beülhetett, állítása szerint nagyon sokat tanult a kóstolásokból, amit később maga is hasznosíthat. Összességében elégedett volt a csapatok teljesítményével, de a második napot erősebbnek érezte, szerinte változatosabb fogásokat szolgáltak fel neki. A mi olvasatunkban ez azt jelenti, hogy a második nap csapatai, köztük a magyarok jobban szerepeltek, vagyis van esély egy jó helyezésre, akár egy fényes éremre.

A spanyol, vegetáriánus zsűriben szereplő zsűritag elégedett volt a kóstoltakkal, de ő is külön kiemelte a magyar, a dán, a francia és természetesen a spanyol tálat. Úgy érezte, remekül oldották meg a csapatok az egyszerű alapanyagnak számító krumpli izgalmassá tételét.

Hogy jóslatunk beválik-e, az bő egy órán belül kiderül, és a hírfolyamunkban fogunk beszámolni róla. Kattints át és tudd meg elsőként, ki lesz a bajnok Budapesten.