Fotó: Fotógyár / Galgóczi Németh Kristóf

Rácz Jenő és Sárközi Ákos séf együtt szerepel egy új filmben - itt belenézhetsz!

Egy nemes ügy kapcsán Rácz Jenő és Sárközi Ákos ismét a kamerák elé állt. Új szerepben ismerheted meg őket, ha megnézed a cikkben látható videót.Március 23-24-én Budapesten kerül megrendezésre a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Or-nak az európai döntője. Mivel Magyarország ad otthont az eseménynek, ezért a magyar színeket a versenyen képviselő Dalnoki Bencén kívül számos hazai szakember jut még szerephez többek között a zsűriben.

Ne felejtsd! Március 23-24-én a vince.hu-n élőben követheted a Bocuse d'Or verseny alakulását. Folyamatos hírfolyammal és rövid videókkal számolunk be a helyszínről az esemény mindkét napján, kiemelten foglalkozunk a magyar csapat szereplésével. Kövesd velünk élőben az év legnagyobb hazai gasztroeseményét!

Többek között Rácz Jenő, Sárközi Ákos, Széll Tamás és Vomberg Frigyes is szerepel a 2022-es budapesti Bocuse d'Or arcai névre hallgató alábbi videóban, amiből az is kiderül, melyik sztárséfünk hogyan járul hozzá az esemény sikeréhez és mit várnak a versenytől.

A Bocuse d'Or arcai - Bocuse d'Or Europe, 2022

A hazai gasztronómia legnépszerűbb arcai a Bocuse d'Or fontosságáról.A filmet a WNG Media készítette.Kreatív: Szente-Toller EszterSzöveg: Lami Juli