BTS zenekar tagjai vörösszőnyegen
Fotó: Silvia Elizabeth Pangaro / Shutterstock

Egészen furcsa étkezési szokás terjed a sztárok körében, ne próbáld ki!

A BTS dél-koreai fiúbanda igazán furán ünnepelte legújabb zenei rekordját. És ami a legmeglepőbb, hogy nem ők az elsők, akik ilyen rendhagyó módon vigadoztak...A minap a mashed oldalán bukkantunk rá egy érdekes cikkre, ami a BTS fiúbanda különleges ünnepi lakomájáról számolt be. Íme!

Ez is érdekelhet: Adele kedvenc italáról énekel az új albumán


A BTS fiúbanda lett az első koreai előadó, akinek 1 milliárdszor meghallgatták a Dynamite című számát a Spotify-on.

A KPOP Frazi nevű YouTube-csatorna osztott meg egy videót március 15-én, ebben a fiúbanda egy különleges dél-koreai étellel ünnepli sikerét. Az említett fogás nem más, mint a bibimbap.


A bibimbap egy egészen könnyen elkészíthető rizses étel, amit a régiótól függően marhahússal, tojással, zöldségekkel és kimchivel (fermentált és fűszerezett zöldségekből – például káposztából, fokhagymából, gyömbérből, uborkából és retekből készítik) fogyasztanak. A videóban még egy különleges koreai csípős szószt is hozzáadnak. A végeredmény egy igazán laktató ízbomba.


A videóból az is kiderült, hogy a nagy tál bibimbap-ot a Spotify-os díj tetejéről fogyasztották el. És most figyelj! Nem a dél-koreai BTS tagjai a legelsők, akik a díj tetejére helyezett tányérból falatoztak. 2020-ban a kanadai énekes Drake is hasonlóan ünnepelte az egy milliárdos mérföldkövet.


De az amerikai származású Halsey szintén úgy gondolta, hogy a megfelelő ünnepléshez a Spotify díjaira kell pakolnia egy tányér chipset és egy tányér M&Ms édességet...


Ha ez még nem lenne elég, Joe Jonas is a BTS fiúbandához hasonlóan fogyasztotta el az ünnepi vacsoráját.