chrissy teigen model áll a konyhában
Fotó: chrissyteigen / Instagram

Chrissy Teigen megmutatta végre, amit eddig még soha

Chrissy Teigen amerikai modell nagy felújításba kezdett, az eredményről a közösségi médiában posztolt lélegzetelállító képeket.Chrissy Teigen amerikai modell és férje, John Legend amerikai énekes nemrégiben költöztek be a felújított, 17 millió dolláros (átszámítva 5 milliárd forint) otthonukba, amit tavaly vásároltak Beverly Hills-ben. A hatalmas szobák mellett helyet kapott az álomba illő tökéletes konyha is.


Nem véletlen, hogy különösen nagy gondot fordítottak a konyhára, Chrissy Teigen ugyanis népszerű szakácsnak és gasztrobloggernek számít Amerikában. Legújabb könyve, a „Cravings” nemrég felkerült a New York Times Bestseller listájára. Ebben a könyvben olyan ételek receptjei kaptak helyet, mint például a Wellington bélszín, vagy a mennyei áfonyás palacsinta.


A csodaszép konyha megtervezésében Jake Arnold amerikai belsőépítész vett részt, aki egy modern márvány-arany teret álmodott meg. A nagy tér közepén egy márványlapos pult áll, aminek egyik oldalán beépített égők, a másikon pedig székek találhatók. A konyhában egy arany csillár is helyet kapott.