malacjelmezes ember ül egy padon
Fotó: instagram.com/csabaikolbaszfesztival

Októberben újra megrendezik a magyar fesztivált, ami tavaly rangos európai díjat nyert

Finom falatok, sztárfellépők sora, egyszóval ünnep a látogatóknak.


2022. október 20. és 23. között kerül megrendezésre a jubileumi, 25. Csabai Kolbászfesztivál. Az eseménynek Békéscsabán a CsabaPark ad otthont. Annyit már most lehet tudni, hogy az érdeklődők az ország minden pontjáról 50%-os vasúti kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra és hogy az utolsó napon fellép a ValMar magyar popegyüttes.

Ők a Szikora Róberttel közösen előadott Úristen című számukkal tettek szert országos ismertségre, a dalhoz készített klip kevesebb, mint egy hónap alatt átlépte a 6 milliós megtekintést

A további program egyelőre még alakul, a minőségi szórakozásra azonban garancia lehet a tavalyi elismerés. Az Instagramon közel 400 ezer követővel rendelkező Big 7 Travel turistákat segítő oldal tavaly elkészítette a legjobb őszi fesztiválok listáját. A Csabai Kolbászfesztivál ezen az előkelő második helyet szerezte meg, többek között a müncheni sörfesztivált is maga mögé utasította.

Mint indoklásukban írják, a „fesztivál Magyarország legnépszerűbb kolbászának valódi ünnepe, ahol kolbásztöltők mérik össze tudásukat és a látogatók tucatnyi kiállító változatos portékáját kóstolhatják és vásárolhatják meg”.