Snoop Dogg rapper

Te is csipázod a csípős szószt?

Fotó: Tinseltown / Shutterstock

Snoop Dogg erre a csípős szószra esküszik

Snoop Doggról már köztudott, hogy szeret főzni, de azt csak most árulta el, hogy mekkora rajongója a csípős szószoknak. Sőt, kedvenceit még itthon is megvásárolhatod. Mutatjuk őket!


Mennyi köze van Snoop Doggnak a főzéshez? Nagyon is sok...


Martha Stewart, a híres amerikai séf vezette be Snoop Doggot a főzés izgalmas világába. Stewart nemcsak kedvenc receptjeit osztotta meg a rapperrel, hanem még közös műsort is vezetett vele.

A rapper annyira beleszeretett a főzésbe, hogy még egy főzős könyvet is kiadtak 2018-ban.

Lehet, hogy Snoop Dogg receptjei nem állnák meg a helyüket egy fine dining étteremben, de ettől függetlenül még nagyszerűek.

Instagram csatornáján időről időre még főzős tippeket is megoszt. Az egyik videóban azt mutatta be, ő miként készíti a sült csirkeszárnyat. Különösen ötletes, hogy az összetevők között barbecue ízű Lays chips is akadt...


A hasonló specialitásaihoz fogyaszt rendszerint különböző csípős szószokat. Egyik kedvence a Louisiana államból származó, itthon is beszerezhető Crystal csípős szósz. De Snoop Dogg nem bízza a véletlenre, így mindig több szószt tart otthon, többek között tabascót, tapatiót és cholula csili szószt.

Snoop Dogg ajánlja a csípős szószokat szendvicsekhez, csirkéhez, de még pizzához is.

Ha érdekel, hogy mik a világ legcsípősebb csili paprikái, akkor olvasd el ezt a cikket.