Dwayne „The Rock” Johnson színész
Fotó: therock / Instagram

Eláruljuk, mitől különleges Dwayne „The Rock” Johnson extrém étrendjének palacsintája

Miért különleges Dwayne „The Rock” Johnson palacsintája? Szerencsére nem kell találgatnod, ugyanis ő maga osztotta meg rajongóival a titkot. Íme!Nincs hiány azokban a hírességekben, akik szívesen megosztják kedvenc receptjeiket rajongóikkal a közösségi médiában. Ez alól Dwayne "The Rock" Johnson sem kivétel.

Ez is érdekelhet: Kóstold meg Dwayne „The Rock” Johnson kedvenc koktélját!


A világ egyik legnagyobb szupersztárja, Dwayne Douglas Johnson, vagy ismertebb nevén Dwayne "The Rock" Johnson, már sokszor tanújelét adta hatalmas étvágyának az Instagramon. Elképesztő paramétreit (2019-ben például 120 kilogrammot nyomott) mindenféle különleges étellel táplálja. Ám akad egy igazi finomság is, ami időről-időre felbukkan a színész tányérján. És nem, nem a tequiláról beszélünk...hanem a palacsintáról.


A legtöbb napon Rock szigorú, magas fehérjetartalmú étrendet követ, ami meghaladja az 5000 kalóriát. A "cheating day"-en azonban engedélyez magának egy kis csalást, ilyenkor bármilyen ételből annyit ehet, amennyit csak akar.

A színész egyik legismertebb receptje a világhírű „Rock” palacsinta. Csak vegyél egy csomag palacsintakeveréket, adj hozzá vizet és egy kis tejcsokoládé chipset, habtejszínt és egy üveg juharszirupot, süsd meg őket és már eheted is.

Habkönnyűek, egyszerűek, ez teszi igazán különlegessé a palacsintákat, illetve az, hogy a feltétek száma szinte korlátlan. Jöhet a tetejükre banán, mogyoróvaj és még juharszirup is.

(mashed)