Dwayne "The Rock" Johnson színész
Fotó: therock / Instagram

A Dwayne "The Rock" Johnson brutál izmait tápláló müzli itthon is beszerezhető!

Ha te is követed Instagrammon Dwayne "The Rock" Johnson amerikai színészt, akkor biztosan neked is beugranak a brutális ételekről posztolt képei. A legújabban megosztott fotóban megint nem csalódtunk!


Dwayne "The Rock" Johnson amerikai színész megint brutális kaját villantott - írja a mashed. Viszont a fullos étel egyik alapanyaga nálunk is simán beszerezhető.

Ez is érdekelhet: Íme, Dwayne The Rock Johnson extrém étrendjének palacsintája


A profi pankrátorból lett színész és vállalkozó, Dwayne "The Rock" Johnson 300 millió Instagram-követőjét gyakran villanyozza fel azzal, hogy megmutatja, mit eszik.

A legtöbb napon a sztár szigorú, magas fehérjetartalmú étrendet követ, ami meghaladja az 5000 kalóriát. A "cheating day"-en azonban engedélyez magának egy kis csalást, ilyenkor ugyanis bármilyen ételből annyit ehet, amennyit csak akar.


A fenti Instagram-posztjában újabb bepillantást engedett rajongóinak a #cheatmealsunday-be. A kezében tartott tányéron egy szelet francia pirítós látható, amit kedvenc müzlijével turbózott fel. És vajon melyik gabonapehely a kedvence?

Az Instagram bejegyzése szerint egy olyan ropogós, fahéjas müzlit szeret, amit itthon is simán beszerezhetsz.

A bejegyzés egyébként már majdnem bezsebelt 2 millió lájkot.


Úgy tűnik, nem The Rock az egyetlen híresség, aki nem tud betelni a fahéjas müzlivel.

A Business Insider cikke szerint Elon Musk dél-afrikai származású amerikai vállalkozó, a Tesla és a SpaceX atyja szintén gyakran fogyasztja ezt a gabonapelyhet.