Victoria Beckham angol énekesnő
Fotó: victoriabeckham / Instagram

Egy nő kipróbálta Victoria Beckham étrendjét, egy hét után nem ismert magára

Egy vállalkozó kedvű nő kipróbálta Victoria Bechkam különös étrendjét. A saját magán tapasztalt változások hatására egy hét után feladta az emberkísérletet...Nemrég számoltunk be róla, hogy David Beckham ex-focista „kikotyogta” felesége, Victoria Beckham étrendjét. Elmondta, az egykori Spice Girl 25 éve minden nap ugyanazt az ételt fogyasztja. A sztár különös szokása egyrészt letarolta az internetet, másrészt sokak fantáziáját beindította.

Az angol Mirror írta meg a minap a kétgyermekes Dianne Bourne történetét. A negyvenes éveiben járó hölgy (nem mellesleg a Manchester Evening News szerkesztője) kíváncsiságból kipróbálta, milyen Victoria Beckham bőrébe bújni.

Mindössze egy hétig bírta, addig volt képes az énekesnő étrendjét követni, a költségek, a szagok és a testsúlyának változása miatt a hetedik napon feladta a dolgot.

Ami költségeket illeti, még úgy is jelentősen megterhelte a család pénztárcáját a „kísérlet”, hogy az anyuka egy az eredetinél olcsóbb halat választott: csak a halra 23 ezer forintot költött egy hét alatt, és ez kizárólag a saját ebédjének és vacsorájának szükségletét fedezte. Emellett a saját reggelijéről és a családja „etetéséről” is kellett még gondoskodniuk.

Ha ez nem lett volna elég, az étrend igencsak legyengítette Dianne-t, aki a harmadik napon ezt írta ki közösségi oldalára:

A hét közepén el szoktam menni futni, de őszintén szólva most nem érzem magamban az erőt. Éhes is vagyok, szóval inkább kihagyom.

Az ötödik napra még rosszabbra fordultak a dolgok, erről a következő bejegyzése tanúskodik: „A ház bűzlik a haltól, naponta kell kivinnem a szemetet, mégis úgy érzem, mintha az óceán partján laknánk.”

A legmegdöbbentőbb tapasztalás mégis a hetedik napon érte a hölgyet, amikor ráállt a mérlegre. Nemhogy fogyott volna, de közel fél kilóval még többet is mutatott a mérleg. Ez volt számára az utolsó csepp a pohárban, itt döntötte el, hogy felhagy a kísérletezéssel és visszatér a megszokott régi étrendjéhez. Ami egyébként gyümölcsből, zöldségből, rizsből, húsból és tésztából áll és Dianne elmondása szerint sosem marad utána éhesen.