37 ezer lájk egy egyszerű ananászbontásért – VIDEÓ
man cuts pineappe
Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

37 ezer lájk egy egyszerű ananászbontásért – VIDEÓ

Az ananász nem éppen arról híres, hogy finom édes húsához könnyű lenne hozzájutni, de ez már múltidő: két módszert is mutatunk, hogyan tudod gyorsan és könnyen megenni ezt a gyümölcsöt.


Talán veled is előfordult már, hogy szívesen vettél volna ananászt a boltban, de aztán felrémlett előtted a reménytelennek tűnő küzdelem a gyümölcs kemény héjával a benne lévő édes, lédús falatokért, és inkább lemondtál róla. Vagy megvetted a konzerves verziót.

Ki nem állt már tanácstalanul egy felbonthatatlannak tűnő ananász felett, mondván, hogy ezt legfeljebb baltával vagy machetével lehet szétvágni… és ez nemcsak nekünk, a gyümölcs hazájától távol élő magyaroknak jelent gondot, hanem tényleg globális probléma.

​Van megoldás!

@dillonroberts22

really😄


Ezért is örültünk meg annyira, amikor a Bored Pandán böngészve szembejött velünk egy szuper life hack arról, hogyan kell enni az ananászt. A módszer nagyon egyszerűnek tűnik: csak a zöldjét kell eltávolítani, aztán a héjából a kis hatszögmintákat kitörve simán ki lehet eszegetni a gyümölcs húsát. Az eredeti videót feltöltő Dillon Robertsnek most a fél világ hálás.

A másik módszer

Egy másik módszert még tavaly osztott meg a világgal a The Pun Guys videós páros egyik tagja, John Nonny. Az ő módszere szerint is ki kell csavarni a zöldjét, majd kőhöz kell ütögetni az alját, és egy kicsit gurigázni vele. Végül még egy kis ütögetés, és ki lehet húzni a kis hatszögeket a héjból, a finom ananászfalatokkal együtt.