eminem amerikai rapper

Egyik száma ihlette az étterem nevét.

Fotó: Kathy Hutchins / Shutterstock

Eminem új album helyett új éttermet nyitott

Hivatalosan is megnyitott Eminem új étterme szülővárosában, Detroitban. Az étterem nevét egyik saját száma, a Lose Yourself szövege ihlette.Érdekes hírre bukkantunk a Ladbible oldalán: beszámolójuk szerint Eminem étterme szeptember 29-én nyitotta meg kapuit a vendégek előtt Detroit városában.

Az "Anyu spagettije" névre hallgató hely étlapján többféle tésztaétel szerepel.

Melyik dalszöveg részlete ihlette az elnevezést?

"Izzad a tenyere, a térdei gyengék, a kezei elnehezültek
Lehányta a pulóverét, anyu spagettije"


A nyitás napján még maga Eminem is ellátogatott az Anyu spagettijébe, ahol jelenlétével sikerült kellőképpen sokkolnia az odaérkező rajongókat.

Mi található a menün?

  • Spagettis szendvics
  • Húsgolyós spagetti
  • Vegán húsgolyós spagetti
  • Anyu spagettije
Ahogy látszik, a menü egyszerű tésztaételekből áll és szinte mindegyik fogás 10 dollárba, vagyis nagyjából háromezer forintba kerül. A legdrágább étel a vegán húsgombócos spagetti, amiért majdnem ötezer forintot elkérnek.

Ha a rajongóknak ez még mindig nem lenne elég, akkor vásárolhatnak a rappert ábrázoló pólókat, sapkákat, szemüvegeket és pulcsikat is az étteremben.

Anya spagettije megnyitott! 


A videó a helyszínen kívül bemutatja a menün szereplő összes érdekes fogást, többek között a híres anyu spagettijét is. Sajnos mi nem tudtuk kipróbálni, de az online kommentek alapján minden vendég elégedetten távozott a helyszínről.

És így néz ki a kígyózó sor


Egy rajongó rögzítette ezeket a képsorokat, elég jól látszik, hogy mekkora tömeg akarta kipróbálni anyu spagettijét. A sor több száz méteren keresztül kígyózott Detroit utcáin.