sütemény, pohár, dinnye, pizza, kenyér, szendvics, palacsinta emotikonok fehér háttéren

Életre tudod kelteni az emotikonokat

5 emoji recept, amit te is el tudsz készíteni otthon

A finomságokat ábrázoló aprócska képeket egy 20 éves brit szakács, Ash Baber keltette életre, a tortától a fánkon és a cupcake-en át a palacsintáig mindent megtalálsz köztük.Az már biztosan számodra sem újdonság, hogy az ételek nagyon fontos helyet foglalnak el a hétköznapjainkban és a kommunikációnkban – még emojik formájában is ott vannak okostelefonjainkon.

Bár ezek ábrázolásában lehet némi különbség operációs rendszer, platform vagy telefonmodell szerint, mégis közös bennük, hogy elérhetők, felismerhetők, és persze népszerűek is. Egy szülinapi tortát vagy fánkot tényleg szinte bármelyik okostelefonról tudsz küldeni a barátaidnak az általad választott csetelős felületen.

De mi történik, ha ezeket az édes kis emojikat visszahozzuk a való világba? Ez járhatott a 20 éves Ash Baber fejében is – a fiatal szakács, aki a TikTokon lett ismert a sütési tudományáról, az Instagramon tett közzé néhány felvételt arról, hogy sikerültek az „életre keltett" emojik. Ezekből a BoredPanda válogatása alapján mutatunk most néhányat.


From Your Site Articles