egy nő poharat tart maga elé

Mi már tudjuk, mit fogsz enni jövőre: ezek lesznek 2022 étel- és italtrendjei

A világ egyik legnagyobb közösségi média oldala szerint a 2021-es évre vonatkozó jóslataik 80 százalékban beigazolódtak. Íme, a 2022-es évre vonatkozó étel- és italtrendek!


Sok platform, többek között a Pinterest is elkezdte közzétenni az éves előrejelzéseit az újévi trendekre vonatkozóan. A Pinterest a feltöltött fotókból igyekezett következtetéseket levonni, mi érdekli a 400 millió felhasználóját, majd ez alapján határozta meg 2022 legnagyobb étel- és italtrendjeit.

egy megter\u00edtett asztal te\u00e1val \u00e9dess\u00e9gekkel

Fotó: Rawpixel.com / Shutterstock


Az egyik legnagyobb meglepetés?

A délutáni tea lesz az új happy hour, vagyis a Pinterest azt jósolja, az emberek a munka utáni szeszesitalok helyett a darjeelinget választják majd...

A Pinterest szerint az emberek a „teaparti esztétika” és a „tea ivás póz” kifejezésekre keresnek rá a legtöbbször. Sőt, ezek a keresések minden korcsoportban ugrásszerűen megnőttek. Szintén növekvőben van: „pillangóborsó tea" (amiről mi is írtunk itt), illetve a „vintage tea parti".

sz\u00ednes tort\u00e1k egym\u00e1s mellett

Fotó: Slashio Photography / Unsplash


A trendi ételek közé tartoznak majd 2022-ben a szemet gyönyörködtető sütemények és a régi családi receptek. Egyre többen keresnek rá mostanában a „művészi tortaötletek” kifejezésre is.

Ez is érdekelhet: Aki menő akar lenni, az most kizárólag geódatortát készít

tengerparti hotel p\u00e1lmaf\u00e1k kil\u00e1t\u00e1s

Fotó: Saad Khan / Unsplash


Ami az utazást illeti, a Pinterest úgy gondolja, hogy az éjszakai élményeket, valamint az all-inclusive utazást fogjuk keresni, hogy minél kevesebb szervezés háruljon ránk.

(foodandwine)