öt ember áll az utcán kőépületek között

A Continental Hotel Budapest csapata

Fotó: Csárdás Ferenc

Különleges vendégeknek főzött 3 budapesti szálloda

A HotelHero és az MSZÉSZ CSR szervezésében jótékonysági főzést szerveztek.2022. január 23-án, vasárnap a HotelHero és az MSZÉSZ CSR szekciójának szervezésében újra jótékonysági főzés zajlott három budapesti helyszínen. A Continental Hotel Budapest; a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest; és a Radisson Blu Béke Hotel Budapest séfjei összesen 260 adag meleg ételt készítettek el. A vasárnapi menühöz - hentes tokány tésztával és csemegeuborkával -, az alapanyagokat a Mirbest Cégcsoport biztosította és a kész adagokat a Heti Betevő osztotta szét a 7. kerületi rászorulóknak.

Karácsony előtt általában megszaporodnak az ételosztások és ezért a szervezők tudatosan inkább az év eleji, különösen hideg, hónapokra összpontosítanak és olyankor segítenek meleg étellel a rászorulókon, amikor más ad-hoc jótékonysági akciókból kevesebb van.

emberek \u00e1llnak egy t\u00e9ren, t\u00e9r k\u00f6r\u00fcl k\u0151\u00e9p\u00fcletek

260 adag ételt osztottak ki rászorulóknak

Fotó: Csárdás Ferenc


Ezzel a budapesti közös főzéssel melegítettek be a szállodák a 2022. február 27-re szervezett országos főzésre,

ahol segítségükre lesz a Magyar Vöröskereszt, a Mirbest Cégcsoport, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Heti Betevő.

h\u00e1rom f\u00e9rfi maszkban egy helyis\u00e9gben

A Matild Palace Luxury Collection Hotel konyháján

Fotó: Csárdás Ferenc


A 1,5 éve megalakult HotelHero csoport célja a turizmus és vendéglátás területén működő vállalkozások, magánszemélyek jótékonysági munkájának bemutatása annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára és arra, hogy akár egy kicsinek tűnő segítség másnak sokat jelenthet. A HotelHero másik, egyben legfontosabb célkitűzése, hogy szorosan együttműködve az MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége) CSR szekciójával a szakma képviselőinek segítő szándékát összefogja:

országos akcióik célja, hogy együtt segítsenek egy globális problémán úgy, hogy közben a saját környezetükben élőket támogassák.
h\u00e1rom ember egy konyh\u00e1ban, nagy ed\u00e9nyb\u0151l t\u00e1lalnak

A Radisson Blu Béke Hotel Budapest csapata

Fotó: Csárdás Ferenc