barna majom fehér jégkrémet tart a kezében
Fotó: Syed Ahmad on Unsplash

Megtaláltuk a világ legőrültebb ízű fagylaltját!

Esélytelen, hogy kitaláld, mivel rukkolt elő a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata.A Kraft Foods és a Heinz összeolvadásával 2015-ben létrejött Kraft Heinz Company a világ ötödik legnagyobb étel- és italgyártó cége. Tevékenységük szinte minden ágazatot lefed: olyan márkák tartoznak ernyője alá, mint a majonézeiről és ketchupjairól híres Heinz, a Philadelphia sajtkrém, vagy a Capri Sun üdítő.

A mostani legújabb termékhez azonban még csak hasonlóra sem volt eddig példa a vállalat életében. Nemrég ugyanis piacra dobták a Kraft Macaroni & Cheese-t. Igen jól olvasod, sajtos tészta ízesítésű jégkrém került forgalomba.

„Az ötlet az volt, hogy kombináljuk amerikai két kedvenc ételét egy meglehetősen szokatlan módon. Mindenki látott benne fantáziát, úgyhogy onnentól felgyorsultak az események” – mesélte a fooddive.com-nak Jess Vultaggio, a Kraft Heinz elnökhelyettese.

Tesztet az új termékről sajnos nem találtunk, a cég állítása szerint viszont a bevezetése után úgy megnőtt a közösségi felületeik forgalma, hogy arra maguk sem számítottak. Reméljük, idővel Magyarországra is elér a Mac & Cheese fagyi, mi mindenképpen ki fogjuk próbálni és elmeséljük, mit éltünk át közben.