hosszú hajú lány jégkrémet eszik

A nyár legnagyobb sikere lesz ez az új fagyi…vagy a legnagyobb bukása

Bizarr ízesítésű fagyikból eddig se volt hiány, de a mostani valószínűleg minden korábbit felülmúl.A májusban általunk is bemutatott sajtos tészta ízű fagylalt után azt hittük, nem jöhet már nagyobb őrültség, de be kell látni tévedtünk. És azt is be kell látni, hogy éppen a sajtos tészta fagyi léte tette nélkülözhetetlenné az újabb ízkombinációt, hiszen milyen egy sajtos tészta ketchup nélkül…

Óhajunk szerencsére meghallgattatott, a kanadai French névre hallgató mártásokat gyártó cég a saját ketchupjának elkészítette a nyári változatát. A jövevényről beszámoló Falstaff cikk szerint tényleg olyan, mintha ha fagyasztott paradicsompürét nyalogatna az ember.

Nekünk nem igazán sikerült még eldöntenünk, ez jó vagy rossz, a gyártó minden esetre optimista. „Szeretek innovatív nyalánkságokat fejleszteni, amikkel a legkülönfélébb embereket lehet megszólítani” – idézi a Falstaff cikke Leila Keshavjeet, a ketchupot fagyivá átalakító Happy Pops tulajdonosát.

A dolog jelenleg úgy áll, hogy le kell mondanod erről az élményről, a két cég ugyanis nem tervezi meghódítani Európát. Inkább saját hazájukra, Kanadára koncentrálnak, az új édesség kizárólag ott lesz kapható.