csokoládéba mártott gyümölcsök

Van itt minden, ami szem-szájnak ingere

Fotó: Compartes / Instagram

TOP 5 szemet gyönyörködtető csokoládé bolt a nagyvilágból

A sima táblás csokinál valami sokkal izgalmasabb látványra és ízre vagy kiéhezve? Akkor ne keress tovább! Listánk TOP 5 gourmet csokoládé boltja téged is le fog nyűgözni!Csakúgy, mint Gombóc Artúr, te is szereted a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét?

Akkor ezt a listát imádni fogod!

1.​ Ethel M Chocolates


Las Vegas mellett, a száraz nevadai sivatagban frissen készített, ínyenc csokoládék oázisa várja a vendégeket.

Az Ethel M vitathatatlanul az egyik legmesteribb csokoládékészítő műhely a világon. A vásárlók megannyi kollekció közül választhatnak. Minden klasszikus szett 16 praliné fajtát tartalmaz, többek között krémlikőröset, mandulásat, tejcsokoládésat és karamellásat, csak hogy pár ízt említsünk.

Az Ethel M csokoládék kis tételekben készülnek, mesterséges tartósítószer nélkül, csak a legfrissebb és legjobb alapanyagokból.

Csokoládéik igazi mesterművek, így bármilyen alkalomra tökéletes ajándékok.

​2. Kollar Chocolates


A fenti képen jobb oldalon látható Chris Kollar csokoládékészítő és szakács a Kollar Chocolates díjnyertes kézműves csokoládébolt tulajdonosa. Az üzlet Yountville szívében, a borairól (is) híres kaliforniai Napa-völgyben található.

A remekművek meglehetősen aprók, viszont annál finomabbak az édességeik. A díjnyertes bonbon kollekciójuk 20 darab különböző alakú és ízű mennyei pralinét tartalmaz.

A Kollar Chocolates boltjában olyan hírességek is feltűntek már, mint John Legend amerikai énekes és felesége Chrissy Teigen.

3. Compartes

A Compartes vállalkozást 1950-ben alapította a Los Angeles-i Jonathan Grahm. Megalakulása óta az üzlet olyan hírességeket vonzott be, mint Marilyn Monroe, Frank Sinatra, Elvis Presley és Winston Churchill.

Ha szereted a csokoládéba mártott gyümölcsöket, akkor ne keress tovább. A Compartes az ananásztól kezdve a körtéig mindenféle gyümölcsöt csokoládéval bolondít meg.

Minden egyes édességük egy igazi műalkotás.

4. Bissinger's


A Bissinger család a 17. századi Franciaországban kezdte az édességek készítésének hagyományát. A hamar legendássá vált csokikat főleg az európai nemesség fogyasztotta. A mai napig sok édességük a Bissinger család 1899-es szakácskönyvének eredeti receptjei alapján készül.

A Bissinger's gourmet praliné boltban találsz gyümölccsel töltött csokoládét, karamelles édességeket és mindenféle tejcsokoládés finomságot.

5. Lake Champlain Chocolates


A Lake Champlain Chocolates egy többgenerációs családi vállalkozás Vermont államból.

Ha gyönyörű csokoládé dizájnra vágysz, akkor a Lake Champlain Chocolates lesz nálad a befutó.

Minőségi helyi alapanyagokkal dolgoznak, mint például juharszirup, méz és friss tejszín. A cég egyik legegyedibb kollekciója a Chocolates of Vermont, amely szintén különleges dizájnja miatt közkedvelt.