egy félbevágott grépfrút kék háttér előtt

Egy vegán édesség, amit mindenki imádni fog!

A házi kandírozott citrancshéj az új szuper snack! VIDEÓ

Szereted a grépfrútlét? Akkor a kandírozott citrancshéjat egyenesen imádni fogod! Csak pár hozzávaló kell és kész is a szuper snack!
Reméljük, hogy már közeli barátságot ápolsz a grépfrúttal (ritkán használt magyar neve: citrancs), ugyanis ez a gyümölcs az egyik legegészségesebb citrusféle. Rengeteg C-vitamin, kálium és rost található benne.
@msshiandmrhe

2- ingredients Grapefruit Skin Candies. #easyrecipe #comfortfood #asmrfood #foodtiktok #veganrecipes #asmr #vegan #cookingasmr #dessert

♬ 菊次郎的夏天 - 兮顾
A kandírozott grépfrút elkészítése igen egyszerű. Természetesen szükséged lesz hozzá magára a gyümölcsre, némi vízre és kandiscukorra.

Először is vágd le a héjról a fehér húsos részt, mert ebből lesz a szuper snack. Ha levágtad, akkor darabold fel apró darabokra és jól mosd őket át. Aztán tedd őket egy vízzel teli edénybe és forrald fel a vizet. A főzés után még egyszer mosd át őket,csak így tudod semlegesíteni a keserű ízt.

Tegyél egy serpenyőbe 1/2 pohár kandiscukrot és 2/3 pohár vizet, ha már elolvadt a cukor, akkor mehetnek rá a megfőzött citrancs darabok. Amint a darabkák kristályosodni kezdenek, már kész is vagy!