hagymák

Itt a karrierépítés ideje!

Fotó: mayu ken / Unsplash

Szereted a hagymát? Akkor ezt az állást neked találták ki

Előfordul, hogy a hagyma megríkat valakit, na de hogy hozzásegítsen egy munkához? Pedig van ilyen! Ha szereted a hagymát, akkor olvass tovább, mert eljött a nagy pillanat, amikor a "hobbidból" karrier lehet!A hagyma valóban különleges zöldség, ugyanis rengeteg ásványi anyagot, B- és C-vitamint, a rostot és káliumot tartalmaz. A benne található antioxidánsok segítenek továbbá csökkenteni a szívbetegségek, a rák és a cukorbetegség kockázatát.

Ha ezeket a sorokat olvasva megdobbant a szíved, akkor tökéletes hagyma osztályozó válhat belőled.

Mi az a hagymaellenőr?


Akár hiszed, akár nem, a hagyma osztályozó (más néven hagymaellenőr) munkakör komoly előképzettséget igényel. A hagymaellenőr a hagymák széles választékát vizsgálja és kategorizálja.

A kategóriák közé tartozik a méret, szín, minőség, típus és az ajánlott kereskedelmi felhasználás. Ezenkívül az ellenőrök tudják elrendelni a szennyezett hagymák visszahívását is.

Viszont ne gondold, hogy a hagymaellenőr munkája könnyű lenne, épp ellenkezőleg! Sok munkát igénylő feladat, sőt néha zord körülmények között kell dolgozni, cserébe az évi kereset elérheti a 12 millió forintot is. Ezzel együtt jól fontold meg, mielőtt karriert váltasz!

Legutóbb egyébként Új-Mexikóban kerestek hagymaellenőröket, az angol nyelvű álláshirdetést ezen a linken érheted el.