különböző élelmiszerek egy barna fa asztalon
Fotó: inyenc.hu

650 féle kézműves finomságot így még nem láttál együtt

Az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb hazai gasztronómiai projektje az Ínyenc, szó szerint bárki az országban kiveheti belőle a részét.2021. október óta elérhető az inyenc.hu, Magyarország új kézműves piactere. A válogatott, minőségi kézműves termékek széles szortimentje mellett a webshop vonzereje, hogy a szolgáltatás az országban tényleg bárhol elérhető, mindenhova kiszállítják a rendelést: a nagyvárosokba azoknak, akik vágynak a vidék ízeire, vidékre pedig olyan ínyenceknek, akiknek eddig hiányzott az országos kiszállítás. Az Ínyencen a gyorsaság alap: válassz az ország legkülönbözőbb pontjainak termelőitől, kosarad 2-3 napon belül akkor is megérkezik hozzád.

feh\u00e9r b\u00f6gr\u00e9be egy n\u0151i k\u00e9z m\u00e9zet csurgat

Fotó: inyenc.hu


A kínálat folyamatosan bővül, immár 650 különböző termék vásárolható pár kattintással kényelmesen az otthon melegéből. A sörök, húsok, gabonafélék, sajtok, fűszerek, lekvárok mellé immár megérkeztek a kávék, teák és a legfinomabb kézműves csokoládék is, az elmúlt időszakban 8 újabb kistermelő csatlakozott az online piachoz.

Kávé, tea

feh\u00e9r sz\u00f6gletes dobozok feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt

Fotó: inyenc.hu


A Kiss család több mint 100 éve foglalkozik gyógynövények gyűjtésével és azok feldolgozásával a csodálatos Körösök Vidékén. Immurendszer erősítő teakeverékükben az echinacea, lapacho, homoktövis, bodzavirág és kakukkfű elegye felvértezi a tested a fertőzésekkel és gyulladásokkal szemben. Arról pedig, hogy ne csak immunrendszered, de ízlelőbimbóid is örvendezzenek, hozzáadott szárított gyümölcsök, az antioxidáns hatású rooibos és citrusos gyógynövények gondoskodnak.

A teljes kávé, tea választékért kattints az Ínyencre.

Csokoládé

barna sz\u00f6gletes testek feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt

Fotó: inyenc.hu


A kínálat része többek között az Egy csepp Tisza-tó kézműves csokoládé és bonbon. Ez egy olyan készítmény, ami szellemiségében identitásában képviseli a térséget, a felhasznált alapanyag évszázados hagyományokkal és történetiséggel rendelkezik. 70%-os kakaótartalommal rendelkező étcsokoládéból készül, laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Az ízesítéséhez használt sulyom természetvédelmi oltalom alatt áll (Európa szerte kihalóban van ez a növény), így a termés gyűjtéséhez is a Természetvédelmi Hivatali engedélyére van szükség. Kellemes, gesztenyés íze van a sulyomnak, emiatt Vízi gesztenyének is hívják.

A teljes csokoládé választékért kattints az Ínyencre.