Jennifer Garner színésznő
Fotó: jennifer.garner / Instagram

Jennifer Garner beszabadult a konyhába, és ebből egy nem szokványos dolog jött össze

Jennifer Garner amerikai színésznőnek saját bejáratott főzőcsatornája van Instagramon, egyik legújabb posztjával azonban valószínűleg még leghűbb követőit is meglepte.Már megismertük Freddie Mercury kedvenc ételének receptjét, sőt arról is hallottunk, hogy mit főzött Gordon Ramsay Diana hercegnőnek. Most pedig megismerheted a juharszirupos vajat, aminek elkészítését Jennifer Garner amerikai színésznő mutatta meg a világnak.


Valószínűleg még nem hallottál Jennifer Garner Pretend Cooking Show című Instagrammos „műsoráról”, pedig nagyon szórakoztató. A szuper bájos házi szakácsnővé alakuló színésznő videóiban különböző finomságokat készít, sőt néha családi recepteket is bemutat a több milliós követő táborának. A legutóbbi posztjában a juharszirupos vajon volt a sor.


Így készül

Forrósíts fel 3/4 csésze juharszirupot egy edényben, majd habosítsd fel 1 rúd vajjal. Az így kapott szirupot rácsorgathatod gofrira, palacsintára vagy akármilyen édes süteményre.A mennyei juharvajjal minden falat sütemény vajat és szirupot is kap, ami szuper ízélményt nyújt.

Sőt, a juharszirupos vajat még a hűtőbe is bedobhatod. Ha megdermedt kicsit, akkor pirítóssal fogyaszd. Meglátod, hogy a vajas keverék gazdag és krémes, juharszirupos mázzá fog változni. Ezt a verziót akár még édesburgonyára is ráteheted.

Néhány tipp a juharszirupos vajhoz

  • Ha sózatlan vajat használsz, akkor adj hozzá egy-két csipet sót, hogy felerősítsd az ízeket.
  • Jó alaposan keverd el a vajat és a szirupot
  • Vegyél jó minőségű juharszirupot

(thekitchn)