jelenet a Dumb és Dumber filmből Jim Carrey-vel

Még Jim Carrey is lehidalt tőle, úgyhogy neked is meg kell nézned ezt a tortát

Másfél méter magas, 120 kilót nyom és már 20 millióan látták az elkészítéséről felvett videót.


Lara Mason profi cukrász legújabb mesterművével még kedvenc színésze, Jim Carrey figyelmét is felkeltette. Az angol hölgy 17 napig készült rá, majd három napon, három éjjen át dolgozott a másfél méter magas, mintegy 120 kilós kreációján, hogy végezzen karácsonyig.

A küldetés sikerült, december 24-én már fotózhatta a majdnem életnagyságú, ehető Grinchet. „9 éve egyszer már megpróbálkoztam a Grinch tortával, de akkor nem jött össze. Ezúttal egy belső vázzal kezdtünk, ami a férjem érdeme” – mesélte Lara a Southwest News Service-nek (SWNS). A zöld lény egymásra halmozott piskótarétegekből áll, közöttük vanília és csokoládékrém található, az egész be lett vonva kívülről csokoládé ganache-sal, mielőtt rákerült volna az étel festék.

A legnagyobb öröm akkor érte a cukrászhölgyet, amikor feltöltötte a videókat és a fényképeket a közösségi médiába. Azokat ugyanis a Grinchet a filmben alakító Jim Carrey, Lara kedvenc színésze is megosztotta azzal a kommenttel, hogy „mindig az volt a vágyam, hogy felfaljanak a rajongóim”. A sztár közreműködésének hála a tortáról készített azóta „werkfilmet” már 20 millióan látták.