kenyér egy fekete tálban körülötte falevelek

Te is elkészítheted otthon

Fotó: Shutterstock

Ilyen szép kenyérhéjakat még biztosan nem láttál - KÉPEK

A kovásszal készülő kenyeret szinte mindenki szereti. Héja ropogós, belseje puha. Most arra mutatunk neked pár példát, hogyan lehet még a kinézetüket is feldobni egy kis "kenyérhéj dizájnnal".




Friss kutatások szerint a kovászos típusú kenyerek egészségesebbek, ugyanis szervezetünk számára könnyebben megemészthetőek.

Ha az elmúlt másfél évben már kellő gyakorlatot szereztél az otthoni sütéshez, akkor nincs más hátra, mint hogy a kenyér dizájnjához nyújtsunk neked inspirációt az alábbi képekkel és videóval.

Hogy néz ki a kenyérhéj dizájn? 

A bakethisbread Instagram fiók tulajdonosa a legtöbb kenyeret egy éles kés vagy madzag segítségével alakítja az általa kitalált formára.