
Nincs többé szottyadt sült krumpli!
3 szuper trükk arra, hogyan keltsd életre a kihűlt sült krumplit
A klasszikus: forró sütő
Mikróban semmiképpen se melegítsd újra!
Fotó: engin akyurt / Unsplash
Először is állítsd a sütőt 200-220 fokra. Másodszor ügyelj arra, hogy a krumplit egyenletes rétegben terítsd szét egy nagy tepsin.
Ezután süsd a krumplit 5-10 percig.
A sütés felénél kicsit forgasd át a krumplikat, hogy egyenletesen melegedjenek. Kész is!
Újrasütés
Vigyázz, ez nem a legegészségesebb megoldás!
Fotó: FL FLPhotography.li / Unsplash
Ahhoz, hogy a krumpli ismét arany színűvé és ropogóssá váljon, egyszerűen újra süsd ki olajban. Ez a megoldás inkább abban az esetben ajánlott, ha sok a maradék sült krumpli.
Kisebb porciókban süsd ropogósra a krumplikat, majd helyezd őket egy papírtörlővel kibélelt tányérra.
Ezzel a módszerrel vadonatúj sült burgonyáid lesznek.
Forrólevegős sütő
Ne feledd az újra fűszerezést se!
Kicsit olajozd be a megmaradt krumplit, majd teríts belőle egy réteget a légsütő kosárba.
Állítsd a hőmérsékletet 190 fokra, és addig süsd a krumplit, amíg az el nem éri a kívánt ropogósságot.
- Meglepő felmérés: Magyarország kedvenc grillétele nem hús - Vince ›
- Egy nap, egy recept: zabkenyér túróval - az egészséges uzsonna ... ›
- Így készítsd el saját pisztáciatejedet otthon! - Vince ›
- Egy nap, egy recept: chiamagos, kókuszos joghurt puding - Vince ›
- 3 tipp, amivel felturbózhatod az otthoni fűszernövényeidet - Vince ›
- Ha így használod a tésztaszűrőt, nem megy tészta a mosogatóba ... ›
- Egy nap, egy recept: zöldséges házi kenyér (focaccia) - Vince ›
- A tökéletesen kerek tükörtojáshoz csak egy fokhagyma kell - Vince ›
- Isteni recept almahéjhoz és csutkához: mártás palacsintára, sütire - Vince ›