sült krumpli fa asztalon

Nincs többé szottyadt sült krumpli!

3 szuper trükk arra, hogyan keltsd életre a kihűlt sült krumplit

Elég szomorú látvány a másnapos, hideg krumpli, viszont sokféleképpen elháríthatod ezt a "burgonya katasztrófát". Most megmutatjuk neked a kedvenc módszereinket, amelyekkel felmelegítheted a kihűlt sült krumplidat.

A klasszikus: forró sütő

s\u00fclt krumpli

Mikróban semmiképpen se melegítsd újra!

Fotó: engin akyurt / Unsplash


Először is állítsd a sütőt 200-220 fokra. Másodszor ügyelj arra, hogy a krumplit egyenletes rétegben terítsd szét egy nagy tepsin.

Ezután süsd a krumplit 5-10 percig.

A sütés felénél kicsit forgasd át a krumplikat, hogy egyenletesen melegedjenek. Kész is!

Újrasütés

krumpli s\u00fct\u00e9se olajban

Vigyázz, ez nem a legegészségesebb megoldás!

Fotó: FL FLPhotography.li / Unsplash


Ahhoz, hogy a krumpli ismét arany színűvé és ropogóssá váljon, egyszerűen újra süsd ki olajban. Ez a megoldás inkább abban az esetben ajánlott, ha sok a maradék sült krumpli.

Kisebb porciókban süsd ropogósra a krumplikat, majd helyezd őket egy papírtörlővel kibélelt tányérra.

Ezzel a módszerrel vadonatúj sült burgonyáid lesznek.

Forrólevegős sütő

s\u00fclt krumpli ketchup majon\u00e9z

Ne feledd az újra fűszerezést se!

Fotó: bckfwd / Unsplash


Kicsit olajozd be a megmaradt krumplit, majd teríts belőle egy réteget a légsütő kosárba.

Állítsd a hőmérsékletet 190 fokra, és addig süsd a krumplit, amíg az el nem éri a kívánt ropogósságot.