ketchupos zacskó

Így nyisd ki a ketchupot, hogy ne érjen baleset!

Sokan inkább nagy ívben elkerülik a ketchupot, mert adagoláskor mindenhova megy belőle, csak az ételre nem. De végre itt a pofonegyszerű megoldás!


Szinte biztos, hogy egész életedben rosszul nyitottad ki azokat a bizonyos kis ketchupos zacskókat! A TikTok egyik sztárja, Erica Feinstein-Kuiper, aki @cookiterica néven ismert a platformon, egy olyan life hacket (trükköt) mutatott be, amit mindenkinek meg kellett volna tanulnia már gyerekkorában – szúrta ki a The KitchnKitchn

A szülők egyik rémálma, amikor a gyerek kezébe veszi a gyorséttermekben vásárolt apró ketchupos csomagot. A zacskó tartalma általában mindenhova megy, csak az ételére nem. De nem csak a gyerekeknek okoz gondot ez a kiszerelés: azoknak is biztosan meggyűlt már a baja a maszatolós ketchupokkal, akik a rohanó életmódjuk miatt sokat esznek gyorséttermekben.

@cookiterica

IMPORTANT FRENCH FRY HACK! #tiktokfood #lifehack #savagemom #momsoftiktok #ketchup #frenchfryhack #Buffering

Pedig a megoldás nem is lehetne egyszerűbb: csak tépd le az oldalát és mártogasd bele a sült krumplit.

A legtöbben ezzel szemben a téglalap alakú csomag kis sarkát tépték le idáig. Valójában a hosszú oldal mentén kell, amivel nagyban csökkented a szennyeződések valószínűségét, mivel egyszerűen belemárthatod az ételt a csomagba.