a konyhafőnök show felirata, előtérben zöldségek, alapanyagok
Fotó: A Konyhafőnök / Instagram

Megnéztük, mit csinálnak most a Konyhafőnök műsor korábbi győztesei

Melyik korábbi Konyhafőnök győztesből lett kutyacukrászda tulajdonos és melyikük hagyott fel a főzéssel? Utánajártunk, mi történt a győzelem után a Konyhafőnök egykori nyerteseivel.A Konyhafőnök 2014-ben indult, 2021-ig 8 "civil", továbbá 5 VIP, és 2 Junior évaddal szórakoztatta a nézőket. Kíváncsiak voltunk, mi történt az egykori győztesekkel és nagyon sok érdekességre bukkantunk.

Kiss Kálmán


A Konyhafőnök 2014 őszén adásba került első évadát Kiss Kálmán nyerte.

A győzelem után Kálmán egy ideig egy budai étterem-kávézóban dolgozott, majd a Hilda nevű étteremben folytatta karrierjét, ahol többek között olyan világhíres vendégeket fogadott, mint Luke Evans és Taron Egerton brit színészek. A Hilda 2021 szeptemberében a koronavírus miatt bezárt, viszont a tervek szerint 2022-ben újra tárt karokkal várja majd a vendégeket.

Ha kíváncsi vagy Kiss Kálmán mennyei fogásaira, akkor látogass el az Instagram oldalára!

Lovász József Domi


2015-ben, a második évadban Lovász József Domi nyert.

Utána egy interjúban elmondta, továbbra is azt szeretné képviselni, amit a műsor előtt, vagyis megmutatni, hogy lehet kihozni a maximumot egyszerűbb dolgokból. Folytatni akarta a szaktanácsadást, amivel korábban foglalkozott.

2016-ban ennek szellemében megnyitotta a Monofu nevű takeaway desszertezőt, ami viszont csak két évig működött.

Mindeközben Domi egy teljesen más irányba is elindult, alapított egy belső dizájnnal foglalkozó céget, aminek főleg a burkolt felületek kivitelezése a szakterülete.

Orbán Ágnes


2015-ben, a 3. évadban hirdettek először női győztest. Orbán Ágnes lett a nyereményből az Élő Pajta elnevezésű biogazdaságot indította el, ahol többek között állattartással, gyümölcs- és zöldségtermesztéssel foglalkozik. A nyeremény másik részét házuk felújítására használták fel.

Ágit 2021-ben a TV Paprika új műsorában, a „Jöttünk, láttunk, főztünk"-ban láthatták a nézők.

 Németh Ádám


A 2016-os negyedik évadban a 10 millió forintot Németh Ádám vitte haza.

A pénznyereményből menyasszonyával egy hónapon keresztül utazgattak Ázsiában, ahonnan Ádám rengeteget élménnyel és inspirációval tért haza.

Valószínűbnem tudod, de az RTL-en futó nagy sikerű sorozat, „A mi kis falunk" kakaós briósát is Ádám alkotta meg.

Jelenleg gasztronómiai tanácsadóként segít vállalkozásokat az étlap tervezéstől egészen a vendéglátóipari márkaépítésig.

Böröcz Zsófia


2018-ban a Konyhafőnök 5. évadát Böröcz Zsófia nyerte, aki azóta szintén felépítette saját vállalkozását, gasztromentorként tevékenykedik.

Fenntartható helyek kialakításában nyújt segítséget, illetve rendezvényszervezéssel, éttermek, kávézók újranyitásával és oktatással is foglalkozik.

A rajongók jelenleg a Duna tévén futó Főmenű című gasztroműsorban láthatják Széll Tamással.

Janko Patrik


2019-ben Janko Patrik nyerte el a Konyhafőnök címet, a nyereményből régi álmát valósította meg.

Mimus néven kutyacukrászdát nyitott, ahol jutalomfalatokat készítenek az állatoknak.

A Mimusban előállított jutalomfalatok csak természetes összetevőket tartalmaznak, így nemcsak finomak, de még a házi kedvencek egészségét is óvják.

Armando Mundaraín


2020-ban a venezuelai származású Armando Mundaraín lett az ország Konyhafőnöke. Armando akkor így nyilatkozott a győzelem hevében:

A legboldogabb ember vagyok a világon! Nem tudom kifejezni magamat, nem is tudok magyarul beszélni éppen, mert annyira boldog vagyok és annyira pörög az agyam, hogy nem tudok semmit, csak örülök!

A fiatalembert 2020-ban egy különleges karácsonyi főzőshow-ban láthatták viszont a nézők, emellett nyaranként a balatonakarattyai Taco Armando nevű street food étteremben lehet mexikói finomságait megkóstolni.

Bóza Roland 


A legutóbbi évadot 2021 tavaszán Bóza Roland nyerte, aki a siker után egy pillanatot sem várt álma megvalósításával.

A Grill Pipi névre hallgató éttermet a Velencei-tónál nyitotta meg, ide azokat a vendégeket várja, akik imádják a hazai csirkés ételeket.

Rolandnál kipróbálhatod többek között a grillcsirkés tekert lángost is.