piros pulcsis férfi egy dobozt nyit ki

Nincs karácsonyi szezon adventi kalendárium nélkül!

Fotó: insta_photos / Shutterstock

6+1 nem szokványos adventi naptár gasztro őrülteknek

Különleges, gasztronómiai témájú adventi naptárat ajándékoznál, vagy te magad vágysz ilyenre? Ezeknél különlegesebbeket aligha fogsz találni!


kisgyerek a kar\u00e1csonyfa el\u0151tt \u00fcl

Nem lesz idén búslakodás!

Fotó: kryzhov / Shutterstock


Az idei karácsonyi szezonban végre elkerülheted a grimaszokat és a legörbülő szájakat! A listán szereplő adventi kalendáriumok között a csípős szószoktól kezdve a csokoládéig minden lesz.

Hallottad? Lesz karácsonyi vásár a Vörösmarty téren, de nem mindenkinek.

1.Csípős szósz naptár


A gyömbéres fűszerkeverék nem az egyetlen módja annak, hogy feldobd a karácsonyi szezont. Próbáld ki ezt a 12 darabos csípős szósz naptárt, amivel igazán felmelegítheted az idei teledet. A naptárban lévő szószok mindegyike 60 milliliteres.

Habanero, Habanero Green, Carolina Reaper, Extra Hot Hot, Cajun, Jalapeño, Mango Mild, Chipotle, Wasabi és Cascabella csípős szószókat tartalmaz, van köztük olyan, aminek alapanyaga megtalálható a világ legcsípősebb csilipaprikáinak listáján.

2. Különleges francia csokoládés naptár


A francia-japán alapítású márka, a Lady M Confections karácsonyi ajándéka gondosan elkészített francia édességeket rejt. A 24 darabos csokoládék között olyan ízekre számíthatsz, mint például mangó, matcha és rózsa.

A karácsonyi koszorú alakú dobozba még LED-lámpákat is tettek, így már a doboz maga is karácsonyi hangulatba hoz mindenkit!

3. Ünnepi kávés kollekció


Az idei ünnepi szezonban a Nespresso együttműködik Johanna Ortiz kolumbiai divattervezővel, hogy elvarázsolja a kávé szerelmeseit egy vadonatúj ünnepi kollekcióval, amit az erdő ihletett.

4. Mini lekváros adventi naptár


A Bonne Maman 24 mini csuporral, bennük befőttekkel, zselékkel és mézzel kényezteti vásárlóit. Mindegyike ablak mögött egy hagyományos francia recept alapján készült finomság bújik meg.

5. Borok az ablakban


Minden dobozban tizenkét gondosan megmunkált üvegcső található, amelyek mindegyike világszínvonalú, kitűnő bort hordoz. A dobozokban négy fehér, két csábító rozé és hat pazar vörös található, mindegyiket minősített sommelier-k válogatták össze.

6. A karamell szerelmeseinek


Ízletes kézműves karamell olyan izgalmas ízekben, mint a kávé, szegfűszeg, hawaii tengeri só és még sok más.

+1 Azoknak, akik még a nassoláskor is odafigyelnek


Íme, az adventi naptár a Malatya Pazari Palanci márka egészséges termékeivel. A 24 kisajtó mögött mindenféle egészséges finomság bújt meg, mint például dió, szárított gyümölcs, kesudió és lokum.