Szőke hosszú hajú lány macaronnal a szájában

A macaront nem csak enni, de csodálni is lehet

A miniatűr macaroncsodák téged is levesznek a lábadról - KÉPEK

Csibe, nyuszi és egy komplett ebédmenü is megjelenik Kim-Delia macaronjain. Méghozzá olyan részletesen és szépen kidolgozva, hogy ezeket a műalkotásokat biztosan szerinted is kár lenne egy harapásra befalni!Kim-Delia Instagram-oldalát nézegetve az lehet az érzésed, hogy egy profi cukrász remekműveit látod. De ez így, ebben a formában nem igaz: a 27 éves svájci lány nem a világ legjobb cukrásziskoláiban tanult - amikor a BoredPanda írt róla, még csak nem is volt cukrász képesítése. Egyszerűen csak hobbiból, kíváncsiságból és saját maga szórakoztatására kezdett el sütni, nagyjából 3 éve.

Az első tortája szép lett, de nem volt valami finom, ezért sütött egy újabbat, majd még egyet, és még egyet. Amikor már heti 2-3 tortát „gyártott le" munka után, úgy érezte, ez már túl sok a jóból.

A macaronok iránti szenvedélye 2019 januárjában lángolt fel, és az első próbálkozások után elég gyorsan elbűvölte a világot tökéletes részletességgel kidolgozott, gyönyörű süteményeivel.

Kim-Delia macaronjain láthatsz csibéket, nyuszikat, de akár ételeket, italokat, sőt, egy komplett ebédmenüt is. Néhány kreációján a virágok is megjelennek, ami azért is érthető, mert egyébként „civilben" virágárusként dolgozik és imádja a virágokat.

És bár az Instagramon már több mint hatezer követője van, a fiatal lány szerényen csak annyit mondott munkáiról, hogy még mindig csak tanulja a macaronkészítést. Ami egyébként azért is kihívás számára, mert egyelőre nincs bevált receptje, így a végeredmény számára is mindig meglepetés.