gyerek szürke pulcsiban egy tojást tart a kezében

Könnyebbé teszi az ébredést

Így készül a legvidámabb reggeli

Ha van otthon tojás és cukkini, akkor ezt a vidám reggelit te is könnyedén összedobhatod – nemcsak a gyerekek lesznek odáig érte!

A legszórakoztatóbb dolgokhoz gyakran nem is kell túl sok minden – elég néhány alap hozzávaló, na meg egy kis kreativitás.

Nemrég bemutattuk a világ legszomorúbb sonkás szendvicsét, most a skála másik végéről hoztunk neked valamit. Ha szeretnéd elkészíteni a világ – szerintünk – legvidámabb, legmókásabb reggelijét, akkor a következőkre lesz szükséged: egy kisebb cukkini fele felkarikázva, egy tojás fehérje és sárgája, illetve még egy tojás sárgája.

A finom, tápláló és nagyon cuki reggeli elkészítése pedig a következőképp történik – a videóban is láthatod, hogy nem lesz nehéz, csak egy pici ügyesség, vagyis inkább csak odafigyelés kell hozzá.

@5.minute.recipes

Yams! #FoodTikTok #KitchenHacks #LearnOnTikTok #TikTokPartner #kitchen_hacks

Először karikázd fel a cukkinit, majd vágj belőle egy pogácsaszaggatóval olyan formát, ahogy a videón látod, ezeket egymás mellé illesztve egy virág szirmait kell kapnod a serpenyőben.

Öntsd be középre a tojásfehérjét, majd miután kifehéredett, tedd rá a sárgáját. Ezt követően már csak az van hátra, hogy egy nagyobb, kör alakú formába a virágod köré öntsd a maradék tojássárgáját. És ha kicsit átsült, már kész is van a legvidámabb reggeli. Jó étvágyat!