két férfi áll kék háttér előtt
Fotó: instagram.com/isitcake_netflix

Akkora divat lett egy konyhai trükkből, hogy a Netflix sorozatot készített belőle

A március 18-tól elérhető Netflixes sorozat egy rendkívül látványos, ezért világszerte népszerű konyhai trükkből indult.Az elmúlt években az otthoni tortacsodák elárasztották a közösségi médiát. Ezek közül is kiemelkednek (nézettségben) azok a sütik, amikről első pillantásra még az sem állapítható meg, hogy egyáltalán valami ehető dologról van szó, annyira élethűen másolnak egy használati tárgyat vagy éppen egy alvó babát.

A Netflix amerikai médiaszolgáltató is igyekszik meglovagolni a hullámot, ezért március 18-án elindította „Is it cake?” (Ez sütemény?) című új gasztroreality sorozatát. Természetesen itt is egy szakácsversenyről van szó, ahol a cukrászok azon dolgoznak, ők készítsék el a tárgyakat legélethűbben utánzó tortáikat.

A zsűriben sztárok egész sora kapott helyet, többek között Karamo Brown (TV-s műsorvezető), Loni Love (humorista), Michael Yo (színész), Bobby Moynihan (színész-író), Fortune Feimster (komikus) és Rebecca Black (énekes) is felbukkan. Nekik kell eldönteniük, hogy a pultra kirakott két cipő közül például melyik az ehető és melyiket lehet felhúzni a lábra.