Bacon, szalonna, ham kenyéren

A tökéletes bacon elkészítése művészet

Van egy csavar a legfinomabb sült bacon készítésében

Ha szeretnéd, hogy egyszerre legyen ropogós és belül puha a bacon, akkor lesd el ezt az egyszerű trükköt, és készítsd el otthon a legfinomabb bacont a barátaidnak vagy magadnak.


Melyik húsimádó ember ne szeretné a bacont, hiszen nemcsak önmagában finom, hanem sokféle ételt is segíthet feldobni, izgalmasabbá és még ízletesebbé tenni. A kérdés már csak az, hogyan készítsük el, hogy a lehető legfinomabb legyen?

Épp erről jött velünk szembe egy videó a neten, méghozzá a TikTokon, ahol Richard Eats nevű felhasználó mutatta meg, hogyan készülhet el a legfinomabb bacon – azt mondja, ezzel a konyhai hackkel kívül ropogós lesz, belül viszont puha marad ez a finomság.

@richardeats

Twisted Bacon. Absolutely delicious. @babyphotog @lowcarbstateofmind @houseofketo #Bacon #LearnOnTikTok #EasyRecipes #CrispyBacon #Delicious #Yum #

Az elkészítés elég egyszerű: csavard fel a bacont, ahogy a videóban látod, majd tedd egy alufóliával bélelt tepsin lévő rácsra. Süsd a sütőben 190 fokon nagyjából 30-35 percig, és már kész is!