Evőpálcák a kézben egy szürke fal előtt

A sushi nemcsak finom, de nagyon szép is tud lenni

Fotó: Unsplash / MadMax Chef

Tényleg ez a legszebb sushi tál, amit valaha láttál?

Nem mindennapi kreáció ez a különleges, ehető virágokkal díszített sushi tál, de persze, így is van, aki nem enne belőle. Te mit gondolsz?


A Country & Town House nevű brit életmód weboldal rendszeresen posztol olyan helyekről, ételekről és italokról, amikre a legtöbben nem mondanánk nemet. Nemrég egy sushi tál fotójával érték el, hogy összefusson a nyál a szánkban. A bemutatott fogás nemcsak egészséges, hanem bizony elég szemrevalóra is sikerült.

Kétségtelen, hogy az egyszerű, szürke tálca és az ehető virágok is dobnak esztétikailag az összképen. De ha megnézed az egyes falatkákat, láthatod, hogy bizony igen nagy műgonddal készülhettek: mindegyik egy-egy csodásan megkomponált, színes kis kreáció.

Nem is csoda, ha az Urban Retreat nevű wellnessközpontban nyílt, cukor-, glutén- és adalékanyag-mentes fogásokat kínáló Holy Carrot nevű étteremben kapható finomságok fotója rövid idő alatt több mint 200 szívecskét kapott.

De persze, nem mindenki enné meg: az egyik kommentelő szerint túl szépek ahhoz, hogy befaljuk őket. Te mit gondolsz?

Ha a weboldal célja az volt, hogy kedvet csináljanak az egészséges étkezéshez, vagy inkább konkrétan a sushi fogyasztásához, akkor sikerült: mi most azonnal megkóstolnánk ezeket a guszta falatkákat!