Lionel Messi focista fotelban ül, mellette lila fényreklám
Fotó: instagram.com/hardrockcafekathmandu

Lionel Messi nagy dologba kezd március 1-én, és ez Magyarországot is érinti

Lionel Messi labdarúgóval kapcsolatban nagy bejelentés történt a minap. Annyit elárulhatunk, rajongói mostantól türelmetlenül fogják várni március 1-ét.A Magyarországon is jelen lévő Hard Rock Cafe étteremlánc egy új kísérleti programot jelentett be a minap. A „Live greatness” (Éld meg a nagyságot!) néven 2021-ben, a cég fennállásának 50. évfordulóján elindított kampányuk keretében ezúttal a futballzsenit, Lionel Messit kérték fel egy együttműködésre. A Messi Burger egyelőre még csak Floridában kóstolható, a világpremierre a tervek szerint március 1-én kerül sor.

Olvasd el ezt is!

A jelenleg párizsban, a PSG-ben játszó argentín sztár közreműködésével összerakott hamburger a két húspogácsa mellett provolone sajtot, szeletelt chorizo kolvászt, karamellizált lilahagymát, rümai salátát, valamint a Hard Rock névjegyének számító csipős-füstös szószt vonultatja fel – briósban.

Az alapváltozathoz 12 dollárért (3800 forint) juthatunk hozzá, de felárért kérhetünk bele tükörtojást is és vásárolhatunk az új Messis ajándéktárgyakból is.


A sport és a zene mindig kiemelt fontosságú volt az életemnek. Nagyon örülök, hogy a Hard Rock Cafe rám gondolt, hogy én lehetek az első sportoló, ami részt vesz a programban

– idézi a hétszeres aranylabdás labdarúgót a bejelentéssel kapcsolatban az insideworldfootball.com.