piros pulóveres lány két narancsot tart a szemel elé

25 millióan nézték meg a narancspucolós videót, nem véletlenül

Először a videó készítője sem hisz a saját szemének, pedig úgy tűnik, tényleg ilyen egyszerűen is lehet narancsot pucolni.


Anna Antonje TikToker 2022. július 6-án töltötte fel a narancsos lifehackjét, alig két hét alatt 25 millió megtekintést (és 3 millió lájkot) ért el vele. Általában jól futnak a videói, mivel több mint 4 millió követője van, ez azonban még az ő esetében is egy kiemelkedő szám. Nem szaporítjuk a szót, ha lejjebb görgetsz, már nézheted is, miért vannak az emberek megörülve.

@anna.antonje

🧐 #lifehack

Elsőre a TikToker se igazán jut szóhoz, amikor azt tapasztalja, tényleg egyetlen mozdulattal meg lehet szabadulni a narancshéjtól. Ha valamiért nem indulna el neked a videó, leírjuk a módszer lényegét: a narancs félbevágása után egyszerűen ki kell fordítani a húst a héjból, a gerezdek szinte maguktól fognak kiesni.

A kommentelők hasonlóan reagálnak: van, aki azt írja, mostanáig azért nem evett egyáltalán narancsot, mert a hosszú körme miatt nem tudta megpucolni. Ennek a trükknek köszönhetően viszont rá fog szokni a gyümölcsre.

Tetszett a trükk? Írd meg nekünk Facebookon, hogy neked is sikerült-e így megpucolnod a narancsot!