netflix applikáció

Megannyi film és sorozat vár rád

7 friss gasztroműsor a Netflix kínálatából a téli szünetre

Összegyűjtöttük a legfrissebb Netflixes gasztroműsorokat, annyit mondhatunk, ünnepek alatt bőven lesz mit nézned.


Az alábbi listán akadnak komolyabb és viccesebb sorozatok egyaránt, úgyhogy biztosan megtalálod a neked tetszőt.

1. School of Chocolate


Nyolc kiváló cukrász fejleszti tudását a világhírű francia csokoládékészítő, Amaury Guichon segítségével. Guichonról már mi is írtunk korábban elképesztő gomba alakú desszertcsodái miatt, amiket itt nézhetsz meg.

2. Baking Impossible


A sorozatban szereplő innovatív cukrászok a legjobb mérnökökkel állnak össze, hogy olyan alkotásokat tervezzenek meg közösen, amik egyszerre finomak és közben túlélik a legkeményebb teszteket is...

3. Bake Squad


A szakértő cukrászok újszerű ötletekkel és nagyszerű kivitelezéssel emelik a desszerteket egy teljesen új szintre. A négy versenyző közül mindig egy valakinek a desszertje lesz a kiválasztott.

4. Cooking with Paris


Paris Hilton tud főzni...úgy ahogy. Nem képzett szakács, és nem is próbál az lenni. Ha most akarsz megtanulni főzni, akkor ne ezzel a sorozattal kezdd, de egyébként nem rossz kikapcsolódás.

5. Fresh, Fried & Crispy


Az ételek iránt elkötelezett és a szórakoztatásra mindig kész étteremkritikus, Daym Drops meglátogatja Amerika legjobb sült ételeket készítő helyeit. Ha éppen diétázol, akkor inkább ne nézd meg ezt a sorozatot...

6.​ High on the Hog


Stephen Satterfield amerikai séf és író nyomon követi az afrikai eredetű mennyei ételek útját, és kinyomozza, miként váltak azok az amerikaiak kedvenceivé.

7. Waffles + Mochi


Érdekelne egy olyan műsor, amiben Michelle Obama ex-first lady is főz? Ha igen, akkor ne keress tovább! Itt van a Waffles + Mochi! Ez a vicces műsor tökéletes a gyerekeknek is, játékosan megtanulhatnak rengeteg dolgot a főzés világáról.