Barna nutellás üveg egy szürke kanapé karfáján, mögötte virágos párna és szekrény

Egyes fedők is jók valamire

Egy 57 éves Nutella-rejtély oldódott meg. Vagy mégsem?

Egy módszer a nutellás üveg fóliájának a kivágására, amit szinte biztos, hogy nem ismertél. Nem kell hozzá semmi más, csak a nutellás üveg maga. Az egyetlen gond, hogy nem mindegyikkel működik.
Manapság már sokan igyekszünk környezetvédelmi szempontból minimalizálni a Nutella fogyasztásunkat, és tényleg csak különleges alkalmakkor vásárolunk ebből az egyébként ínycsiklandó édességből, amiből az első üveg 57 éve, 1964. április 20-án hagyta el a gyárat.

Valószínűleg azóta foglalkoztatja a rajongókat, van-e valamilyen előírásszerű módja a kibontásának, hiszen a kupak lecsavarása után még egy plusz fólia is igyekszik visszatartani az embert attól, hogy azonnal nekiessen ennek a finomságnak. A fóliát eddig a legtöbben egy extra kés vagy kanál felhasználásával szúrtuk át, és tüntettük el az útból, de a TikTokon találtunk egy sokkal érdekesebb módszert.

Ha lecsavarod a kupakot, kiveszed belőle a fehér védőréteget, akkor még egy ezüstszínű réteget fogsz ott találni – legalábbis @crunchynut84 felhasználó videója szerint. Ha ezt a második, ezüstszínű fóliaréteget is kiszeded, alatta van egy kis fehér kés, amit azért rejtettek el a termék kupakjában, mert azzal lehet kivágni a terméket lezáró fóliát.

@crunchynut84

Not sure if everbody knows this 😯 leave a comment guys #fyp #foryou #nutella #4you #lifehack #tiktok

Ez persze lehet, hogy egy bizonyos időszakban piacra dobott Nutellánál volt így. Mert hogy mások viszont hiába keresik a kis fehér kést – @rachelrigler felhasználónak sem sikerült megtalálnia a nutellás üvegében.

@rachelrigler

wait for it... 😭 #fyp #foryou #lifehack #fail