Sárga vaj egy üvegedényben, körülötte színes virág

Egy tányér, egy pohár, 10 perc

Csak egy tányér és egy pohár: így olvaszthatod meg a vajat a legegyszerűbben

Felejtsd el a korábbi módszereket, ez a videó egyszerű és gyors megoldást ígér a vaj kiolvasztására, megpuhítására. Az egész csak 10 perc!


Nemrég megmutattuk, hogyan teheted egy ügyes trükkel pillanatok alatt kenhetővé a vaj. Szintén kihívást jelenthet, ha receptből sütsz vagy főzöl, mert az esetek nagy többségében nem hideg, kemény vajjal kell dolgoznod, hanem puha, illetve szobahőmérsékletű vajjal. De kinek jut eszébe sütés előtt egy órával kivenni a hűtőből? Vagy ki találja el, hány másodperc alatt, és milyen hőfokon lesz a mikróban szobahőmérsékletű a vaj?

Felejtsd is el a fentieket, ugyanis van egy egyszerűbb módszer, hogy enyhén megolvaszd a vajat – mint azt @mommygearest TikTok-felhasználó bemutatja, csak egy kistányérra és egy pohárra lesz hozzá szükséged. Meg a kis darab vajra, amit meg akarsz olvasztani.

Forró vízzel melegítsd át a tányért és a poharat, majd tedd a vajat a kistányérra, fedd be a pohárral, és 10 perc múlva készen is van a tökéletes, puha vaj, amit a recepted kér!

@mommygearest

Turns out my husband is right sometimes. #levelup #tiktokfoodie #homebaking #quarantinecooking #butter #kitchenhacks #cookingtips #tiktokmom #over40