mérőszalag sárga háttér előtt

31 kilót fogyott, rendbe jött a pajzsmirigye, ehhez egyetlen szabályt tartott be

Az amerikai hölggyel interjú is készült, példája másoknak komoly bátorítást jelenthet.A Diet Doctor egy laikusoknak szóló angol nyelvű oldal, lifestyle, egészségügy, táplálkozás témában. Egyik olvasójuk a minap kiváló reklámot csinált nekik, amikor kitette a közösségi oldalára a történetét. Az 55 éves Jeanne a Diet Doctor utasításait betartva változtatott étrendjén, ennek következtében 31 kilót fogyott és még a pajzsmirigy problémái is megszűntek.

A dietdoctor természetesen kapva kapott a lehetőségen, komplett interjút készített az amerikai hölggyel. Ebből kiderült, hogy 2019-ben a lánya vette rá, legalább 2 hétig próbálja ki a Diet Doctor által ajánlottakat. Jeannie egyébként már addig sem az amerikaiak többségére jellemző életet élte, kevés feldolgozott élelmiszert fogyasztott, kólát nem ivott, viszont gyakran került a tányérjára gyümölcs és teljes kiőrlésű kenyér.

k\u00e9t l\u00e1b a feh\u00e9r f\u00fcrd\u0151szobai m\u00e9rlegen

Fotó: i yunmai / Unsplash

Éppen ezért nem is igazán értette, miért küszködik folyamatosan túlsúllyal, egyúttal, tehetetlennek érezte magát. Azt hitte, a Hashimoto-kór, vagyis a pajzsmirigy alulműködésével járó autoimmun betegsége a felelős érte. A cikk hatására azonban váltott, olyan ételek kezdték dominálni a menüjét, mint a tökleves, az alacsony szénhidráttartalmú banánpalacsinta és a csirke. Továbbra is eszik vörös húst (marhasült formájában) és sajtot is.

Bár némileg még az adagokat is csökkentette, a korábbiakkal ellentétben mégsem lett újra éhes pár órán belül. És láss csodát, a "fogyókúrában" leadott 31 kilót és a pajzsmirigy-alulműködés is megszűnt, immár egy éve nem kell hormontablettát szednie, a vizsgálatokon mégis tökéletes értékeket produkál. Ahogy ő mondja az interjúban, a kulcs szerinte az volt, hogy belátta,

az alacsony szénhidráttartalmú és zsírban gazdag ételekkel (ez a keto diéta lényege) igenis jól lehet lakni és elég tápanyagot bejuttatnak a szervezetbe.