sárga palacsinták egymáson, kéz barna folyadékot folyat, kék háttér

Kényeztetés 24/7-ben

A gyereked imádni fogja: egy egyszerű módszer, hogy mindig legyen otthon palacsinta

Kövesd az itt bemutatott módszert, és mindig lesz otthon készenlétben palacsintához igazi jó házi alapanyag. A többi pedig már gyerekjáték.


Imádod a palacsintát? Na de kinek van ideje és kedve palacsintasütéssel indítani a napot? Este se feltétlenül vágysz rá, hogy a tészta bekeverésével vesződj, miután fáradtan hazaértél a munkából. Ha nem a hagyományos módszerrel állsz neki a nagy kedvencnek, akkor bármikor is kívánjátok meg ezt a finom édességet, pillanatok alatt el fogod tudni készíteni.

A lényeg, hogy amikor időd és kedved engedi, állíts össze egy nagyobb adag (akár fél liternyi) palacsintatésztát, és töltsd egy kis műanyag palackba, aminek a kupakját előzőleg lyukaszd ki, majd tedd így az egészet a hűtőbe. Amikor hozzálátsz a palacsintakészítéshez, csak annyi a teendőd, hogy adagokat nyomsz ki a serpenyőbe úgy, ahogy a videón látod.

@5.minute.recipes

Tiny pancakes... MMM...DELICIOUS! 🥞 #LearnOnTikTok #TikTokPartner #beinspired #tiktokfood #kitchenhacks

Arra figyelj oda, hogy mivel tojás van benne, ezért 2 napon belül mindenképpen fel kell használnod a tésztát. Hosszabb ideig gazdálkodhatsz vele, ha tojás nélkül készíted, ilyen receptek is léteznek már szép számmal.