egy férfi pizzás dobozt tart a kezében
Fotó: ViDI Studio / Shutterstock

Így szedd szeletekre a forró pizzát egyetlen mozdulattal - VIDEÓ

Lehullt a lepel a nagy titokról, vagyis hogy mire jó a kiszállított pizza közepébe szúrt fehér műanyag. Egyáltalán nem csak arra, hogy a dobozt távol tartsa a feltéttől!


Egy gasztroblogger osztotta meg azt a remek trükköt, amivel végre értelmet nyer a rendelt pizza közepén található fehér műanyag darab...

@eatmorebmore 🍕 hack! #foryourpizza🍕 #pizzahack #learnontiktok #lifehacks2021 #cheesepizzaislife #dmvfoods ♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio


Biztos, veled is előfordult már, hogy egy bulin azon kaptad magadat, hogy nem bírsz elvenni egy szeletet a pizzából. Kiderült azonban, hogy valójában van egy nagyon egyszerű módja a forró pizzaszelet megszerzésének.

Az említett videót az eatmorebmore TikTok csatornán tették közzé, ezen jól látszik, hogy a kis fehér „asztalkát” - ami az elvihető pizzás dobozokba kerül, hogy a feltét ne ragadjon a fedélhez - a szeletek szétválasztására tudod a legjobban használni.

Mindössze annyit kell tenned, hogy az „asztalt” a szomszédos pizzaszeletekbe szúrod, hogy azok a helyükön maradjanak, miközben kitéped a kiválasztott darabot. Ennyi az egész!

(mirror)