
Fotó: PuzzlePix
Egy nap, egy recept: arrabiata rántotta olasz kolbásszal
2022-04-04
Felturbózott, olaszos stílusú rántotta azoknak, akik bírják a csípőset!
Hozzávalók
- 1 evőkanál olívaolaj
- 5 tojás
- 6 szem koktélparadicsom
- 1 kis csokor petrezselyemzöld
- 2-3 nagyobb csilipaprika
- 20 g parmezán
- 100 g olasz kolbász
Így készül
- Egy nagyobb serpenyőben az olívaolajon pirítsuk meg a csíkokra vágott kolbászt, szedjük ki és tegyük félre.
- A visszamaradt zsiradékon futtassuk meg a kimagozott, felszeletelt csilit, pár perc elteltével adjuk hozzá a félbevágott paradicsomot.
- Miután kissé megfonnyadt, öntsük rá a felvert tojásokat, és folyamatos keverés mellett süssük szaftosra.
- A végén szórjuk meg parmezánnal, apróra vágott petrezselyemzölddel és kolbásszal. Tálaljuk melegen, pirítóssal.