Rihanna énekesnő
Fotó: Andrea Raffin / Shutterstock

Rihanna kismamaként nem bír ellenállni egy fura nassolnivalónak

A ragyogó szépségű barbadosi énekesnő, Rihanna várandósságától zeng az internet. Így nem meglepetés, hogy még a kismama étrendjéről is szivárognak ki érdekességek.
Barbados első számú sztárja, Rihanna mostanában egyre többször oszt meg apró titkokat terhességéről. A minap mi is rátaláltunk egyre, ami kedvenc nassolnivalóját mutatta be. Mi még sosem hallottunk erről a snackről, ezért gondoltuk, hogy veled is megosztjuk. Íme!

Ez is érdekelhet: Készítsd el te is Freddie Mercury kedvenc ételét!


Az "Umbrella" című sláger énekesnője, Rihanna folyamatosan a reflektorfényben van, ám várandósságának első pár hónapját mégis titokban tudta tartani. Az E! Newsnak adott interjújában elmesélte, hogy csupán a hozzá legközelebb állók gyanakodtak.


A körülöttem lévők jól ismerik a szokásaimat. Furcsállták, hogy nem akarok alkoholt inni és dohányozni. Azt sem értették, hogy miért eszek olyan ételeket, amiket korábban ki nem állhattam.

- mesélte.


A világsztár terhesség alatti nem bír ellenállni a különféle desszerteknek, különösen a fánkoknak, pedig ezeket korábban egyenesen utálta.

Rihanna személyes séfje, Debbie Solomon a Bon Appétitnek adott interjújában árulta el, hogy az énekesnő igazi kedélyevő. Solomon legtöbb kliensének egy hétre előre megtervezi az étrendjét, ám a barbadosi énekesnő napi menüje az énekesnő kedvétől függ. Valószínű, hogy a séf munkája most még nehezebb lehet a kismamával...

tangerin gy\u00fcm\u00f6lcs\u00f6k egym\u00e1s mellett

Fotó: Graphic Node / Unsplash


Mint kiderült, a várandós Rihanna teljesen odavan a megsózott tangerinért (citrusféle, a mandarin egy fajtája). Igen, jól olvastad. A "Distrubia" sláger énekese tucatjával eszi a sós mandarinokat.
egy z\u00f6lds\u00e9ges bolt, ban\u00e1nnal

Fotó: Tom Jur / Unsplash


A Vogue magazinnak adott interjújából kiderült, hogy Barbados szigetén teljesen hétköznapi szokásnak számít sósan fogyasztani bizonyos gyümölcsöket...

Szerintük ugyanis a citrusfélék savassága tökéletesen passzol a sóval. Való igaz, hogy Amerika déli részein az emberek gyakran megsózzák a görögdinnyét is. A következő bevásárlásnál lehet, hogy mi is veszünk pár szem mandarint, hogy ha csak egy percre is, de Rihannának érezhessük magunkat.