barna üveg és pohár piros folyadékkal sötét háttér előtt
Fotó: Rózsavilág

Nem is gondolnád, mi mindenre jó a rózsa

Tudtad, hogy a rózsa vonzereje nemcsak a szépségében és az illatában rejlik? Rengeteg egyéb különlegességet fedezhetsz fel a Rózsavilág repertoárjában!


Valakinek egy gourmet-finomság, valakinek egy testet-lelket kényeztető rózsás termék, de mindenki számára egy különleges élmény.

A Rózsavilág létrehozói 2017-ben döntöttek úgy, hogy nem tarthatják magunkban a rózsa iránti szenvedélyünket, így megalapították a márkát.

A Cserhát kapujában található csodálatos Béri rózsák szirmaiból különleges és egyedi ételeket, italokat és szépségápoló szereket készítenek, melyeket máshol nem találsz. Náluk a modern kifinomult ízlés párosul az általad képviselt értékekkel.

Egyedi kézműves termékeik és prémium szolgáltatásaik már az első látásra is vonzóak lesznek számodra, de ha megkóstolod ellenállhatatlan ízeiket, beleszippantasz rózsáik világába, garantáltan rózsássá teszik a napodat.

Meggyőztünk ? Kipróbálnád a Rózsavilág termékeit? Most ajándékba megkapod a Rózsavilág °N1 Rózsa – Vadrózsa Koncentrátum terméket, ha megvásárolod a VINCE Klub bármelyik júniusi borcsomagját.

Termékeik laboratóriumi minősítésű rózsát tartalmaznak. Az ínyencségek palettáján az édes, sós, pikáns és natúr ízvilágot kedvelők is megtalálják a kedvencüket. Wellness termékeik mind a testet, mind a lelket kényeztetik a rózsa jótékony hatásával. Személyesen is felkeresheted őket a Nógrád megyei Alsópetényben, ahol a rózsás programok mellett kóstolóval és finom italokkal várnak minden vendéget.

Rózsás esküvő

A legkülönlegesebb alkalmak, mint például az esküvők elengedhetetlen kiegészítője. Nemcsak dekorációként vagy köszönő ajándékként járul hozzá a romantikus hangulathoz, de a kifinomult ízlés jegyében a modern esküvői desszert vagy a stílusos rózsa koktél is mindenkit levesz a lábáról.

Különleges meglepetés

Hogy ne vessz el az ajándékrengetegben, sokszínű rózsatermékek segítségedre válnak, melyekkel szavak nélkül is kifejezheted érzéseidet. Szeretetből sosem elég, mutasd hát ki, egy kis rózsafinomsággal vagy éppen rózsa illattal. A Rózsavilág termékek között nemtől függetlenül olyan különlegességeket találhatsz, mely méltó szeretteidhez!

Konyhaművészet

Ha szeretnéd megkülönböztetni az ünnepeket, a különleges alkalmakat és a csodás pillanatokat, akkor választhatsz hozzá rózsát, a királyok és királynők virágát, különleges ajándékként, vagy akár ételként! Erről szól a rózsa gasztronómia a konyhaművészetben. Élvezd az ízét, aromáját, illatát és testet-lelket gyógyító afrodiziákum hatását!

Igazi rózsaélmény

Rózsavilág termékekkel fűszerezett piknik a szabadban, avagy a megkésett reggeli és a korán elköltött ebéd szerelemgyereke, ami mellé rózsa koktélok dukálnak, hogy a különleges napok igazán emlékezetessé váljanak! Legyen szó születésnapról vagy akár lánybúcsúról, a Rózsavilággal egy új szintre emelhetitek az ünneplést!

Rózsa wellnes termékek

A wellness termékek a legmagasabb minőségben, a legnagyobb beltartalmi értékkel bírnak. Vegyi anyagok nélkül, gmo-mentesen, egyes esetekben vegán és paleo összetételben készülnek

Ismerd meg jobban a Rózsavilág márkát válogass a termékeik közül

Honlap: https://rozsavilag.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/rozsavilagg/

Instagram: https://www.instagram.com/rozsavilag/

Meggyőztünk ? Kipróbálnád a Rózsavilág termékeit? Most ajándékba megkapod a Rózsavilág °N1 Rózsa – Vadrózsa Koncentrátum terméket, ha megvásárolod a VINCE Klub bármelyik júniusi borcsomagját.


.