piros kalapos, szemüveges nő csodálkozva néz

Egy nő megmutatta 5 éve vásárolt hamburgerét, ő maga nem megy többet gyorsétterembe

Egy nő véletlenül 5 évig őrizgetett egy hamburgert. Miután kicsomagolta és meglátta, hogy néz ki, megfogadta, nem megy többet gyorsétterembe.


A 41 éves Megan Condry egy véletlennek köszönhetően érdekes kísérletet végzett hamburgereken. A Washingtonban élő recepciós hölgy 2017-ben két szendvicset vásárolt a McDonald’s autós kiadójánál, ám csak az egyiket ette meg, a másikat a hátsó ülésre dobta. Elfeledkezett róla és csak pár nap múlva csomagolta ki: mivel azt tapasztalta, semmi nem változott a hamburgeren, úgy döntött, folytatja a vizsgálódást.

Legközelebb 2021 karácsonyán szedte elő a sajtburgert a szekrényből, amikor a díszeket pakolászta – a látványtól annyira megdöbbent, hogy azonnal meg is osztotta a közösségi oldalán. Kőkemény lett, érintésre morzsálódott, kinézetre viszont az ég adta világon semmi változást nem észlelt rajta, a penész sem kezdte ki egyáltalán és szaga sem volt.

A poszt, amit a Mirror is megosztott, természetesen eljutott a gyorsétteremlánc illetékeseihez, akik elmondták az ilyenkor kötelezőt: húspogácsájuk 100% marhahúsból készül és semmiféle tartósítószert nem használnak, egyedül sót és borsot adnak hozzá. Megant nem győzte meg a válasz, úgy döntött, nem teszi be többet a lábát Mc Donald’s-ba és más gyorséttermekbe. A kísérletet mindazonáltal folytatja, a tervek szerint legközelebb újabb öt év múlva, 2027-ben csekkolja a szendvicset.