bagettek egymás mellé fektetve egy papíron

Volt, nincs száraz kenyér!

A kiszáradt kenyér újraélesztése lépésről lépésre - VIDEÓ

Éhes vagy? Ennél egy jó szendvicset, de sajnos otthon csak egy kiszáradt kenyér vár? Nehogy kidobd! Megmutatjuk lepésről lépésre, hogyan tudod újraéleszteni.A legújabb TikTok-hack megmutatja az otthoni szakácsoknak, hogyan lehet megmenteni a kiszáradt bagettet.

Mi a trükk?

@craving_california

Here’s how you being stale bread back to life! #tipsandtricks #simplereceipe #kitchenhacksthatwork #bread #howto #lifehack #foodtiktok


Talán furán hangzik, de kezdésként tedd folyó víz alá a bagettet pár másodpercig, majd tedd 180 fokra előmelegített sütőbe 5-10 percre. Miután a kenyér felmelegedett, vedd ki és darabold fel. A vízből gőz lesz, ami a kenyér közepét rehidratálja. Hihetetlen, de a bagett újra friss és puha állagú lesz.

@attn

This changes everything 🥖🥖 #breadheads #foodtiktok #needtoknow


Tudjuk, hogy fura de tényleg működik!


Ebből a videóból is kiderül, hogy mivel a kiszáradt kenyér egy olyan kenyér, ami elvesztette a nedvességét, így valóban életre kelthető, ha vízzel meglocsolod és bedobod a sütőbe.

A végeredmény tényleg olyan, mint egy friss bagett!

Ha ötlet kell! 

@the_pastaqueen

Stale bread transformed into a delicious quick meal #Italian #Vegansnack #chef #fyp


Itt van még egy módszer arra, hogyan tudod újrahasznosítani a kiszáradt kenyeret. A módszer hasonlít az előzőekhez.

Áztasd be a kenyeret, majd önts rá olívaolajat. Mehet rá egy kis só, bors, paradicsom, lilahagyma, friss oregánó és bazsalikom. Jó étvágyat!