Férfi kéz egy üvegedényben felveri a tojást, előtte tojáshéj, mellette teáskanna, háttérben toast kenyér

A szuperszendvics hétvégére vagy hétköznapra egyaránt tökéletes

Jöhet egy szuperszendvics reggelire?

Ha ezt a szendvicset megkóstolod, nem akarsz többé mást reggelizni! Tökéletesen egyesíti magában a sós finomságokat, amikkel általában indítjuk a napot, ráadásul az elkészítése is csak pár perc.Lehet a mai nap egy lusta vasárnap vagy egy dolgos hétköznap, egy dolog biztos: reggelizni kell. Vagy ha korán nem tudsz enni, legalább tízóraizni.

Valami sósat kívánsz, de már unod a megszokott szendvicset, bundás kenyeret vagy rántottát? Akkor hadd mutassunk valamit – egy igazi szuperszendvicset –, ami számunkra tökéletesen egyesíti ezeket, mégsem tart tovább pár percnél az elkészítése.

Így készül a reggeli szuperszendvics

@foodies

Reply to @nezamuddinaslami ITS BUSSIN

Ahogy a videóban is látod, ezt a szuper reggeliötletet te is könnyedén megvalósíthatod, ha a serpenyődbe teszel egy kis vajat, majd beleöntesz egy felvert tojást. Erre jöhet két szelet toast kenyér.

Várj egy pár másodpercet, és ellenőrizd, hogy nem ragadt-e le. Fordítsd meg, majd a tojást hajtsd rá a kenyerekre. Szórd meg sajttal, dobj rá egy szelet sonkát, hajtsd össze, majd vágd fel és készen is vagy!

Extra tipp: feldobhatod fokhagymával, bazsalikommal vagy más friss fűszernövényekkel, tálalásnál pedig dobj mellé pár koktélparadicsomot és egy kis extra sajtot.