Emberek sziluettje, háttérben hegyek és a nap

Nemcsak az a fontos, hogy mivel, az is, hogy kivel

Ezzel a kosárral indulnánk neki a hétvégének - KÉP

Hurrá, itt a péntek – kezdődhet a hétvége, amikor végre van elég időnk programokat szervezni a szeretteinkkel. Jöhet például egy jó kis piknik a szabadban? Következzen hozzá egy kis inspiráció, hogy mivel is indulj neki!

A piknikezés „művészete" nem merül ki a hely, az időpont és a társaság körültekintő kiválasztásában – legalább ilyen fontos, hogy mit viszel magaddal, mi van a kosaradban. Persze, ez mindenkinél más és más, hiszen két embernek sem egyforma az ízlése.

​Egy kis inspiráció

Egy dolog biztos: jó, ha van nálad egy kis minőségi harapnivaló, mellé esetleg valami gyümölcs, és persze olyan ital, amit szívesen kortyolgatsz a pokrócon ülve. Ehhez adhat némi inspirációt a rosesandrose Instagram-oldal fotója.

A képen egy olyan piknikezős összeállítást láthatsz, amivel sokan szívesen indulnának neki a hétvégi szabadtéri evés-ivásnak. Például mi is, de szerintünk te is!

Nincs piknikkosarad?

Gond egy szál se: mint a fenti fotón is láthatod, könnyedén helyettesítheted a biciklidre szerelt kis kosárkával. Ilyenkor viszont a törékeny holmik miatt közlekedj extra óvatosan!