batman poszter
Fotó: thebatmanig / Shutterstock

Az új Batman film sztárja tökéletes alakját egy igen fura étrendnek köszönheti

A március 3-án mozikba kerülő új Batman film sztárja egészen különleges étrendet követ. Nehéz eldönteni, hogy ennek ellenére, vagy éppen ezért ilyen jó az alakja.


Pletykák szerint többek között Zazie Beetzet és Eiza Gonzalezt megelőzve választották a most mozikba kerülő új Batman film Macskanőjének szerepére Zoë Kravitzet. Bár a másik két hölgy is biztosan jól mutatott volna a feszes macskaruhában, szerintünk is Lenny Kravitz lánya volt a legjobb választás, hiszen remekül kiemeli tökéletes alakját. Amiben egyébként valószínűleg nagy szerepe van a színésznő által követett különleges étrendnek, amit a delish nyomozott ki, mi pedig most megosztjuk veled.

Ez is érdekelhet: Blake Lively színésznő fura kapcsolatot ápol az alkohollal


A Matt Reeves által rendezett új Batman-filmben Zoë Kravitz (Legendás állatok – Grindelwald bűntettei) az egykori Alkonyat sztár Robert Pattinson oldalán szerepel.

A színésznő nemrég egy az Elle magazinnak adott interjúban rántotta le a leplet napi étrendjéről, ebből a beszélgetésből vett át részleteket a delish. E szerint Kravitz nagyon szereti a párolt zöldségeket, viszont ha úgy tartja kedve, akkor beugrik egy McDonald's-ba is.


Kravitz tökéletes alakja ellenére imádja a csokoládét, a mogyoróvajas nassolnivalókat és a wasabis chipset. A kedvenc alkoholos italai pedig a bor és a whisky.


A színésznő egyébként sokszor ragaszkodik a vegán étrendhez. Édesanyja ugyanis vegán, így a színésznő gyerekkorában szinte mindig ilyen ételeket evett. Az évek során azonban az étrendje megváltozott, és Zoë most már tojást, illetve más állati eredetű élelmiszereket is fogyaszt. Reggelire például szívesen készít magának egy tojásos, avokádós pirítóst vagy egy tojásos, avokádós, quinoás egytálételt.